Oslo Transportsykkel
Oslo Transportsykkel
Edgerunner  |  Fra kr 26.900,-  |  Utskriftsvennlig side
Generelt
Frakt 1, 2 eller 3 barn uten problemer. Det lave innsteget gjør det lett å komme seg på og av sykkelen og gjøre at du kan ha på deg det du vil. Kjoler, bukser, skjørt og tights funker alle bra. Den kommer i fire farger, så velg den du elsker. De sterke skivebremsene stanser deg i alle værforhold. De brede dekkene fjerner humpene i veien og refleksstripene i dekkene gjør deg mer synlig for bilister. Edgerunner er designet for å være sikker, varig og å vokse sammen med deg gjennom livet. Sykkelens lille 20" bakhjul gjør lasting av barn og gods lett. Det lave tyngdepunktet og den lange hjulbasen gjør sykkelen stabil når du sykler, selv med tung last. Og den oppføree seg som en sykkel skal. Bare hopp på og sykl av gårde. Kommer med en skikkelig dobbelbeint støtte som standardutstyr. Et komplett utvalg av tilbehør lar deg tilpasse sykkelen ettersom behovene dine skifter. Har du barn under fire år? Yepp Maxi Easy Fit er løsningen. Har du barn over fire? Kjøp med en familiepakke til sykkelen din, den gir deg hånd- og fotstøtter til passasjerene dine. Magic Carpet mykner bagasjebrettet så passasjerene dine sitter komfortabelt. Bestill spesiallagde skjermer for å holde deg selv og passasjerene dine tørre. Vil du ha med deg mye? Velg en sidevogn, som kan brettes ned, og tar 150 kilo. Vesker følger ikke med, men vi anbefaler Xtracycles X2-vesker. En typisk bestilling på denne, med motor og barneutstyr, havner gjerne på ca. 45 000,-.
Motor
Kan fås ettermontert. Edgerunnere med Boschmotor er ikke kommet til Europa enda.
Lader (inkludert)
Følger med kit´et.
Rekkevidde ved tråassistert sykling
Variabel, men ca. 4 mil er et anslag.
Max. hastighet
25 km/t hjelper motoren deg opp i.
Vekt
ca. 30 kilo ferdig med motor.
Gir
24-30 gir, eller 8/11 innvendige. Med krankmotor blir syklene med utvendig girene til 8/9/10-girs sykler, hvilket er mer enn nok for bruk med motor.
Bremser
Skivebremser
Pedaler
Følger med i prisen.
Annet utstyr
Andre sykler vi fører med lignende funksjon er Workcycles Fr8 http://www.oslo-transportsykkel.no/sykkel/43/, Surly Big Dummy http://www.oslo-transportsykkel.no/sykkel/38/, Felt Brühaul (ikke på nettsiden enda) eller Bicicapace (ikke på nettsiden enda). Ta kontakt for mer informasjon om disse.